Adverteren

meer_omzet MEER BEZOEKERS = MEER KLANTEN = MEER OMZET

Adverteren in de Erotische Industrie heeft iets speciaals qua betalingsverkeer.
De traditionele media vraagt dubbele tarieven als u een advertentie wenst te plaatsen in de categorie Erotiek. De bestaande online erotiek websites richten zich op een enkele website en gezien hun Traffic = het aantal bezoekers vragen zij de hoofdprijs om op deze websites te mogen adverteren dan wel een banner advertentie te mogen plaatsen.

Red Light Key denkt daar simpelweg anders over.
Wij zijn van mening dat een onderneming, de advertentie kosten laag wenst te houden maar wel dat de Targets qua online bezoekers gehaald worden. Daarom heeft Red Light Key het grootste Erotiek Platform van Nederland ontwikkelt. Hier adverteert u op 250 websites voor een heel laag bedrag waardoor de advertentie kosten laag zullen blijven. Zet nu naast uw huidige advertentie campagne, een extra advertentie campagne op en gebruik onze 250 websites voor de promotie van uw erotiek bedrijf of erotisch product.

INTRODUCTIE AANBIEDING
Gezien www.ErotiekPortaal.nl een nieuwe speler is, in en op, de Erotische Advertentie Markt, hebben wij de volgende introductie aanbieding;
Het plaatsen van een Erotiek Advertentie is en blijft GRATIS
Het updaten en omhoog plaatsen van uw advertentie(‘s) zal tot nadere order GRATIS zijn. U ontvangt bij het aanmaken van een advertentie een GRATIS UPDATE BUNDEL. Is uw GRATIS UPDATE BUNDEL op, geen nood u kunt tot nadere order bijna GRATIS een extra UPDATE BUNDEL bestellen via uw account (u betaalt alleen de transactie kosten aan onze micro betalingspartner TargetPay) waarmee u uw advertentie weer om hoog kunt plaatsen.
Heeft u een erotiek gerelateerde onderneming, wilt u een product of dienst aanbieden of wilt u uw merk meer naamsbekendheid geven, dan kunt u kiezen voor het plaatsen van BANNERS. Het opstarten van een Banner Campagne is niet gratis.

Voor deze aanbiedingen of BANNER CAMPAGNE, verkoop technische vragen, of u wilt uitleg bij u op locatie door ons verkoop team; neem contact op met Afdeling Verkoop & Sales via telefoonnummer +316-4733-8663 of via het contact formulier.